В закладки
Ceban acuză PAS de șantaj
20.09.2021, 12:34
Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, acuză partidul de la guvernare de pregătirea unor provocări, de șantaj și filare. El a declarat, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale, că PAS ar pregăti o campanie de denigrare a sa și că angajați ai structurilor speciale pregătesc percheziții în biroul și locuința sa, cu o eventuală reținere.

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a declarat că deține informații potrivit cărora structurile de forță îl filează la fiecare pas și că aceste acțiuni sunt coordonate de Partidul Acțiune și Solidaritate.

Ion Ceban, primarul general al Capitalei: „În această săptămână, am fost informat că sunt urmărit la fiecare pas. Se ocupă oameni serioși și structurile speciale, pentru a face tot posibilul ca să mă murdărească. Mesajul meu este către dumneavoastră, să nu vă chinuiți să aflați despre unde sunt intrările în Primărie și în cabinetul meu. Cheile de cabinet sunt la paza de la intrare de la Primărie, iar cheia de la ușa casei o pun aici, la birou. Nu am ce ascunde și nu îmi este frică, chiar dacă vi se cere, stimați angajați din structurile de stat, să mă șantajai și pregătiți percheziții la birou, la domiciliu, eventual, cu arestul meu pe câteva zile, luni sau chiar mai mult”.

Reprezentanții PAS ar fi contractat și o companie, condusă de un cetățean al României, pentru a pregăti o strategie de denigrare, a mai spus primarul general al Capitalei, Ion Ceban.

Ion Ceban, primarul general al Capitalei: „Să știți că rămân indiferent de acțiunile voastre, chiar și de faptul că știu că partidul de la conducere se gândește sau deja o face. Contractează serviciile unei companii, în frunte cu o persoană foarte cunoscută în România. Asta mi-au transmis și colegii, prietenii din România, care va avea scopul de a face o strategie de denigrare a mea sau a colegilor mei”.

Contactată de noi, purtătoarea de cuvânt a Partidului Acțiune și Solidaritate, Aurica Jardan, a declarat că nu comentează declarațiile primarului Ion Ceban.

NTV Moldova

Лента новостей

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Все права защищены.
При любом использовании материалов НТВ ссылка (для сайтов - гиперссылка на www.ntv.md) обязательна.