Marcați
Cel puţin 30 de persoane au fost rănite într-un accident produs în nord-estul SUA
9.02.2016, 16:34
Cel puţin 30 de persoane au fost rănite în statul american Connecticut, după ce autocarul în care se aflau a ieşit de pe autostradă pe fondul viscolului puternic.

Accidentul s-a produs luni pe autostrada interstatală I-95, în dreptul oraşului Madison, din districtul New Haven, în sudul statutul american Connecticut.

Autocarul, la bordul căruia se aflau 70 de pasageri, plecase din New York şi se îndrepta spre Uncasville, la cazinoul Mohegan Sun, a declarat un purtător de cuvânt al cazinoului.

Potrivit unui medic de la spitalul Yale-New Haven, Andy Ulrich, şase pacienţi din cei opt transportaţi se află în stare gravă. Una dintre persoane a suferit fracturi, iar celelalte au răni mai puţin grave.

Alte 16 persoane au fost transportate la Centrul Medical Shoreline.

Impactul s-a produs pe fondul viscolului puternic, care potrivit meteorologilor, ar putea forma straturi de zăpadă de peste 30 de centimetri în anumite părţi ale statului Connecticut.

My Webpage
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).