Marcați
O companie cehă, responsabilă de construcția drumului de ocolire a or.Ungheni, riscă rezilierea contractului
26.10.2016, 10:05
Ministerul Transporturilor a solicitat companiei cehe OHL ZS să accelereze procesul de construcție al drumului de ocolire al orașului Ungheni.

Astfel, Viceministrul Vitalie Rapcea a solicitat companiei OHL ZS, să elaboreze un nou program de acțiuni realist privind suplimentarea pe șantier al numărul unităților tehnice și cel al muncitorilor.

La rândul său, reprezentanții companiei OHL ZS, au prezentat o informație despre lucrările executate, în care se arată că s-au finalizat lucrările de terasament și s-a aplicat parțial stratul de bază pe drumul de ocolire al orașului Ungheni.

În cadrul discuțiilor purtate, Viceministrul Vitalie Rapcea, a subliniat faptul că oricând există riscul rezilierii contractului cu OHL în condițiile în care până în prezent mobilizarea nu este deloc cea dorită.

În cadrul ședinței s-a alăturat și Ministrul Iurie Chirinciuc, care a oferit un termen limită până la sfârșitul zilei 25 octombrie 2016, pentru prezentarea programului de lucrări detaliat cu alocarea de resurse care ar permite finalizarea contractului pina in toamna anului 2017.
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).