Marcați
Comuniștii din satul de baștină a lui Vladimir Voronin au aderat la Partidul Socialiștilor!
27.02.2016, 13:42
Președintele Partidului Socialiștilor a efectuat o vizită în satul Corjova, raionul Dubăsari, care este satul de baștină a liderului PCRM, Vladimir Voronin. Igor Dodon s-a întîlnit cu membrii organizației teritoriale a PCRM, punînd în discuție cele mai stringente subiecte cu care se confruntă locuitorii satului.

”După o săptămînă plină de evenimente și o zi de dezbateri fierbinți în Parlament și cu oficiali UE, am avut parte de o discuție sinceră, pămîntească cu niște patrioți adevărați despre perspectivele țării noastre”, a scris Igor Dodon pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Întreaga organizație a comuniștilor împreună cu primarul și consilierii sătești au hotărît să adere la Partidul Socialiştilor din Republica Moldova”, a mai adăugat liderul PSRM.

De menționat, că recent aproape 500 de comuniști din mai multe raioane ale țării au anunțat că părăsesc formațiunea și aderă la Partidul Socialiștilor.
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).