Marcați
PCRM solicită demisia ministrului apărării Anatol Șalaru
25.02.2016, 10:52
Deputații din fracțiunea Partidului Comuniștilor au pregătit un proiect de moțiune simplă privind activitatea ministrului apărării Anatol Șalaru. Membrii fracțiunii constată, agravarea permanentă a situaţiei în domeniul apărării și asupra modului neprofesionist de conducere a forţelor armate de către ministrul Șalaru.

”Ministrul apărării manifestă o atitudine iresponsabilă față de securitatea statului și față de apărarea națională, iar retorica Dumnealui este îndreptată, exclusiv, pentru aderarea Republicii Moldova la NATO și unirea cu România. Această poziție este promovată nu doar în țară, dar și în cadrul vizitelor oficiale în străinătate”, se spune în comunicatul PCRM.

În legătură cu cele menționate, fracțiunea PCRM a înaintat tuturor fracțiunilor parlamentare propunerea în vederea susținerea inițiativei date prin semnarea moţiunii simple asupra activităţii ministrului apărării.
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).