Marcați
Ilan Shor a cedat Aeroportul în schimbul libertății sale?
9.02.2016, 12:16
Aeroportul Internațional Chișinău a fost cedat Partidului Democrat, aceasta fiind condiția impusă omului de afaceri Ilan Shor în schimbul libertății sale. În aceste condiții, actuala guvernare evită discuțiile pe marginea transmiterii în concesiune a Aeroportului. Declarații în acest sens au fost făcute de liderul interimar al PLDM, Valeriu Streleț în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune.

”Aceasta a fost o condiţie în schimbul libertăţii sale. Shor a cedat controlul Aeroportului în favoarea unor persoane din PD”, a declarat Streleț.

Amintim că Ilan Shor a depus mărturii împotriva fostului prim-ministru Vlad Filat, după care liderului PLDM i-a fost ridicată imunitatea parlamentară, fiind ulterior arestat. Primarul de Orhei a rămas în libertate, lucru care a provocat suspiciuni experților. Aceștia au ajuns la concluzia, că omul de afaceri Ilan Shor ar fi ajuns la o înțelegere cu Partidul Democrat.

Deocamdată, reprezentanții PDM dar și nici Ilan Shor nu au comentat declarațiile lui Valeriu Streleț.
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).