Marcați
MAN, partid cu acte în regulă
17.01.2023, 18:01
Mișcarea Alternativa Națională, partidul condus de primarul capitalei Ion Ceban, a fost întregistrat oficial. Liderul formațiunii susține că în scurt timp va începe constituirea organizațiilor teritoriale.

Agenția Servicii Publice a înregistrat oficial partidul Mișcoarea Alternativă Națională. Congresul de constituire al formațiunii, la care președinte a fost ales primarul capitalei, Ion Ceban, a avut loc pe 21 decembrie.

ION CEBAN, președintele Mișcării Alternativa Națională: De astăzi, MAN-ul este cu permis legal, cu acte în regulă și vreau să vă anunț că în scurt timp vom începe procesul de consultări la nivel national, la nivel de raioane, de organizații de profil, sectoriale, vom începe constituirea organizațiilor de diferit tip.

Anterior, primarul Ceban a declarat că formațiunea sa va participa la alegerile locale din această toamnă. De asemenea, partidul va avea propriul candidat și la alegerile prezidențiale din 2024 și va veni cu propria listă de candidați pentru alegerile parlamentare din 2025.

În Republica Moldova sunt înregistrate peste 60 de partide politice.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).