Marcați
Surpriză matinală în troleibuz
12.01.2023, 14:37
Surpriză matinală pentru călătorii unui troleibuz de pe linia 24 din capitală. Naistul Constantin Moscovici, Cetățean de Onoare al municipiului Chișinău, împreună cu instrumentiștii Oleg Vitliuc și Mihai Sorocan au organizat un concert de sărbători pentru călători. După ce au interpretat muzică de calitate pentru cetățeni, artiștii au împărțit călătorilor și niște daruri, oferite din partea unui agent economic.

Primarul general al capitalei, Ion Ceban a scris pe pagina sa de socializare că orice idee care aduce zâmbetele pe chipurile oamenilor este binevenită și va fi sprijinită de autoritățile municipale.

”Acțiunea „Bună dimineața chișinăuieni” a fost organizată de o rețea farmaceutică care a oferit și cadouri trecătorilor, iar Primăria Chișinău a susținut inițiativa și a acordat tot suportul. În acest mod locuitorii capitalei au fost felicitați cu ocazia sărbătorile de iarnă”, - a menționat Ion Ceban.

Potrivit autorităților municipale, inițiativa va continua și pe alte linii de autobuz și troleibuz din capitală.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).