Marcați
Sălile de sport, solicitate după sărbători
10.01.2023, 17:05
Mesele bogate de Crăcinu și Revelion au rezultat cu mai multă muncă pentru sălile de sport. Antrenorii sunt la mare căutare de către moldovenii, care își doresc să scape de kilogramele în plus, acumulate de sărbători și în vacanțe.

Tradițional, la început de an sălile de fitness sunt luate cu asalt de cei care au sărbătorit copios, sau de cei care vor să facă o schimbare. Acest fenoment este rcunoscut și de managerii sălilor de sport, care în această perioadă au mult de lucru.

SERGIU RUSANOVSCHI, manager sală de forță: După sărbători sigur că lumea dă buzna în sala pentru ca să mai ardă din caloriile care le-au acumulat în timpul sărbătorilor. Cele mai mari așteptări ale clienților sigur că sunt că lumea vrea să arate cât mai bine, lumea vrea să ardă cât mai multe calorii, lumea vrea să fie într-un trend contemporan. Orice persoană vrea să fie sănătoasă, orice persoană tinde spre aceasta.

Lupta cu kilogramele nu este una ușoară, avertizează antrenorii. Este nevoie de voință și un regim sănătos de viață. În primul rând vorbim despre alimentație, care reprezintă 80 la sută din drumul spre succes. Din formula de sănătate face parte și mișcarea, care nu este mai puțin importantă.

Nu toți cei care ajung la sălile de fitness își pot permite antrenamente indivuduale. Astfel, pentru ei sunt puse la dispoziție experciții de grup. În cazul în care nici acest gen de activitate nu este pe placul clienților, angajații sălilor le recomandă să facă pentru început mișcare lejeră.

În opinia iubitorilor de sport, nu există nicio scuză să nu faci mișcare. Dacă nu ajungi la sală, o poți face într-o plimbare mai lungă, în parcuri unde există instalații sportive, sau chiar acasă.

Și desigur, nu uităm să purtăm cu noi o sticlă cu apă. Hidratarea corectă și amplă face parte din programul obligatoriu pentru un mod sănătos de viață.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).