Marcați
Ultima săptămână a Târgului de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale
10.01.2023, 09:43
"Suntem în ultima săptămână a Târgului de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale, care a fost inaugurat pe 17 decembrie. Am organizat acest târg pentru a susține producătorii autohtoni și în continuare intenționăm să organizăm târguri tematice în PMAN”, - a declarat primarul general al capitalei, Ion Ceban.

Potrivit acestuia, locuitorii și oaspeții capitalei sunt așteptați în inima orașului pentru a se bucura de atmosfera de sărbătoare. În fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 16:00 și 21:00, copiii vor putea primi daruri de la Moș Crăciun în căsuța amenajată lângă pomul principal al orașului.

În PMAN vor fi active și zonele foto și de distracție pentru cei mici, precum și căsuțele producătorilor autohtoni cu produse tradiționale și meșterii populari cu obiecte de sărbătoare. Unele decorațiuni vor rămâne în PMAN după încheierea târgului, a precizat edilul.

ionceban.md
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).