Marcați
Elevii au revenit la lecții
9.01.2023, 17:49
Elevii au revenit la lecții după două săptămâni de vacanță. În capitală, autoritățile locale au profitat de această perioadă pentru a face curat prin curțile școlilor. La mai multe instituții au fost tăiați arbori bătrâni și au fost evacuate tone de deșeuri.

ANDREI PAVALOI, șeful interimar al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Capitalei: Vreau să menționez faptul că în perioada cât elevii s-au aflat în vacanță, împreună cu colegii din sectoare am verificat 76 de instituții și a fost executată salubrizarea și evacuate 43 de rute de gunoi menajer de pe teritoriul instituțiilor. La fel în această perioadă împreună cu colegii din cadrul Asociației de Gospodărire a Spațiilor Verzi am reușit să defrișăm mai mulți arbori care prezentau pericol.

După zile în care s-a făcut economie la consumul de resurse energetice, în școli a fost reluată încălzirea la temperaturi confortabile pentru lecții. Agentul termic va fi menținut la același nivel pe tot parcursul zilei, deoarece elevii intră în perioada olimpiadelor.

Până la sfârșitul anului de studii, elevii vor mai avea două vacanțe: de primăvară, care va dura patru zile și cea de Paști, de zece zile.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).