Marcați
Program de Crăciun în centrul capitalei
5.01.2023, 18:07
În ajun de Crăciun pe stil vechi, locuitorii și oaspeții Capitalei sunt invitați în centrul orașului, pentru a se bucura de adevăratul spirit al sărbătorilor de iarnă. Astfel, pe 6 ianuarie, în Piața Marii Adunări Naționale va fi organizat un spectacol de colinde și cântece de iarnă. Evenimentul urmează să înceapă la ora 18:00.

În scena din preajma Pomului de Crăciun va urca ansamblul etnofolcloric ”Crenguță de iederă”, împreună cu conducătorul artistic Maria Iliuț. În program vor fi incluse colinde, urături, ”Sorcova”, ”Ursul”, ”Capra” și multe alte tradiții frumoase ale neamului nostru. De asemenea, în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 16:00 și până la 21:00, copiii primesc daruri de la Moș Crăciun în căsuța amenajată lângă brad. 6 ianuarie este ultima zi din Postul Crăciunului, iar pe 7 ianuarie, creștinii ortodocși care respectă calendarul bisericesc vechi sărbătoresc Nașterea Domnului.
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).