Marcați
Temperaturi moderate în apartamente
4.01.2023, 15:11
Întreprinderea Termoelectrica îndeamnă locuitorii de la bloc să consume mai puțin căldură. Solicitarea a fost făcută în legătură cu prognozele meteorologice din aceste zile, care indică maxime ale aerului exterior de până la +12 grade Celsius, pe timp de zi.

Compania Termoelectrica le solicită administratorilor blocurilor rezidențiale să regleze căldura în clădiri, astfel încât să asigure și confortul locuitorilor, dar în același timp să nu admită supraconsumul de energie termică. Întreprinderea anunță într-un comunicat de presă că, monitorizează graficului de temperaturi a agentului termic livrat de la sursa de producere, în strictă conformitate cu Regulamentul privind indicatorii de calitate. În același timp reglarea necesită și poate fi efectuată și la branșamentul blocului.

În cazul în care locatarii observă caloriferele supraîncălzite, se recomandă să solicite intervenția gestionarului fondului locativ sau, după caz, suportul angajaților Termoelectrica, pentru ajustarea consumului de energie termică.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).