Marcați
Vacanța, prilej în plus de sărbătoare
3.01.2023, 17:24
Plimbări cu trenulețul, casa lui Moș Crăciun sau autodromul, sunt doar câteva din atracțiile pentru copii, amplasate în centrul capitalei la Târgul de Crăciun. Pentru că cei mici sunt în vacanță, caruselul este solicitat și în zilele de lucru. Atât copiii, cât și părinții lor spun că sunt mulțumiți de cum a fost organizat târgul din preajma pomului de Crăciun.

În centrul capitalei atmosfera a fost degajată astăzi. Datorită timpului frumos de afară și vacanței de iarnă, caruselul a fost la mare solicitare printre cei mici. La fel de mulțumiți sunt și părinții, care spun că acest târg este o bucurie pentru copii dar și pentru adulți.

Un tur cu lebăda, o plimbare pe autodrom costă 60 de lei. Sunt însă și opțiuni mai ieftine cum ar fi trenulețul lui Mickey Mouse, plimbarea cu elicopterul sau experiența la manej, care costă 40 de lei. Părinții spun că le iese cam scumpă distracția, dar nu fac economii pe copii.

Târgul de Crăciun a fost inaugurat de Primăria municipiului Chișinău pe 17 decembrie. Aici sunt prezenți mai mulți meșteri populari din țară. Tot aici pot fi procurate dulciuri și vin fiert. Distracțiile din Piața Marii Adunări Naționale vor rămâne deschise pentru public până pe 15 ianuarie.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).