Marcați
Deputați noi în parlament
3.01.2023, 16:22
Fracțiunea parlamentară a Partidului Acțiune și Solidaritate va avea în curând doi deputați noi. Comisia Electorală Centrală a luat, astăzi, act de vacanța a două mandate de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, după ce doi parlamentari au demisionat, fiind numiți în alte funcții de stat.

În ședința de astăzi, Comisia Electorală Centrală a luat act de cererile de demisie ale foștilor deputați Dumitru Alaiba, care a trecut în funcția de ministru al Economiei și a lui Adrian Băluțel, numit anterior în funcția de secretar de stat în cadrul Cancelariei de stat. Asfel, cele două locuri vor fi ocupate de următorii candidați de pe lista supleantă a formațiunii de guvernare.

ALEXANDRU BERLINSCHI, secretarul CEC: Se ia act de vacanța a două mandate de deputat în Parlamentul RM atribuite PAS. Se propune Curții Constituționale de a valida mandatele de deputat în Parlamentul RM candidaților supleanți Leahu Mihail și Dandara Alina de pe lista PAS.

Fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate este formată din 63 de deputați.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).