Marcați
Igor Dodon: În joc este pus viitorul Moldovei!
24.02.2016, 14:49
Prședintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon face apel către partidele din opoziție să lase deoparte disensiunile și supărările personale pentru a păstra statalitatea Moldovei.

Miercuri, 24 februarie, Centrul de Investigații Sociologice și Marketing CBS-AXA a făcut publice rezultatele unui sondaj de opinie, potrivit căruia, PSRM și ”Partidul Nostru” ar obține o majoritate de mandate în viitorul Parlament.

”Anume din acest motiv guvernarea încearcă să ne certe. Mă adresez repetat către viitorii parteneri din opoziție: acum ca niciodată putem schimba mersul istoriei și să oprim distrugerea statalității moldovenești. Suntem obligați să lăsăm deoparte toate disensiunile, interesele de partid și supărările personale. În joc este pus viitorul Republicii Moldova”, așa a comentat Igor Dodon rezultatele sondajului de opinie realizat de Centrul de Investigații Sociologice și Marketing CBS-AXA.
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).