Marcați
Moș Crăciun a pornit la drum
14.12.2022, 17:49
Mos Craciun a pornit la drum. Si-a umplut desaga cu daruri, a urcat în sania magică și și-a început drumul prin țară chiar din Piața Marii Adunări Naționale. Ajutorii lui vor fi voluntarii de la Academia lui Moș Crăciun, care au îmbrăcat haina de emisari ai bunătății pentru copiii mai puțin fericiți. Pe lângă cadourii colorate, echipa moșului a pregătit pentru cei mici și un program artistic.

Caravana organizată de Academia lui Moș Crăciun colindă pe drumurile din Moldova de 23 de ani. De fiecare dacă voluntarii Academiei încearcă să aducă cu ei căldură, bucurie și cadouri pentru copiii din centrele de plasament, penetenciare şi familii social vulnerabile. De această dată, în rolul spiridușilor moșului sunt elevii de la Liceul ”Olimp” din Capitală și studenții de la Universitatea de Stat de Educație Fizica si Sport.

Tatiana Roșca spune că voluntarii nu vor veni doar cu o desagă plină de daruri din partea lui Moș Crăciun, dar și cu un program artistic combinat cu concursuri sportive. Voluntarii spun că s-au pregătit intens timp de o lună pentru această zi.

Pentru micuți orice cadou este o bucurie, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă. De aceea, cei care vor să aduc fie emisarii lui Moș Crăciun, sunt așteptați la Academie.

TATIANA ROȘCA, voluntară la Academia Moș Crăciun: Cei care doresc să se alăture acestei acțiuni de caritate, ne pot contacta prin intermediul rețelelor de socializare, ne pot găsi la oficiul nostru, pot veni în Piața Marii Adunări Naționale, să ne înmâneze personal cadouri. Dacă sunt dintre cei, care pregătesc cadouri pentru un număr mare de copii, pesoana respectivă poate merge cu noi și poate să le înmâneze personal. Iar dacă ne spun că au ceva simbolic le primim cu mare drag, toate cadourile vor ajunge la copii pe care mergem să îi vizităm.

În perioada 14-28 decembrie Caravana de Crăciun organizată de Academialui Moș Crăciun, va ajunge în șapte localități, unde darurile vor fi împărțite la peste 700 de copii.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).