Marcați
Inaugurarea Pomului de Crăciun va avea loc sâmbăta, 17 decembrie
12.12.2022, 11:45
Lansarea Târgului și inaugurarea Pomului de Crăciun va avea loc sâmbăta, 17 decembrie, ora 17:00 și va fi organizat un spectacol în acest sens.

Tot atunci, vor porni în caravana troleibuzele decorate, vor fi lansate decorațiunile în toate sectoarele capitalei.

Pe 24 decembrie, începând cu ora 18:00, în Piața Marii Adunări Naționale vor răsuna colinde într-un program muzical, susținut de Ansamblul Etnofolcloric „Romanița”. Pe 6 ianuarie, ora 18:00, va fi un program cultural Ansamblul Etnofolcloric „Crenguța de Iederă”.

"Sunt sărbători de familie care ne unesc, foarte mulți vin în capitală. Vreau ca fiecare să se simtă bine acasă în Chișinău. În Piața Marii Adunări Naționale, pregătim târgul de Crăciun, căsuța lui Moș crăciun, zonele foto și zone de distracție pentru cei mici. La târgul de Crăciun vor fi producătorii autohtoni cu bucatele tradiționale, meșterii populari cu produse de sărbătoare. Am organizat ca vineri, sâmbătă și duminică, copiii să primească cadouri de la Moș Crăciun în Căsuța amenajată de Primăria Chișinău. Totodată, o asociație care s-a oferit la fel ca în fiecare zi să vină cu cadouri pentru copii în PMAN", - a spus Ceban.

Evenimentele sunt organizate de Primăria municipiului Chișinău cu partenerii.

ionceban.md
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).