Marcați
Consumatorii Apă-Canal Chișinău pot solicita factura electronică
9.12.2022, 13:26
Consumatorii SA „Apă-Canal-Chișinău” pot solicita factura în format electronic. Solicitanții trebuie să completeze formularul de pagina web a furnizorului.

„Factura electronică este o facilitate pusă la dispoziția clienților furnizorului de apă pentru ca fiecare să beneficieze cu rapiditate și în condiții de maximă siguranță de informațiile aferente serviciilor de apă și de canalizare prestate. În urma activării opțiunii „factură electronică”, veți primi atât factura tipărită pe suport hârtie, cât și în format electronic. Factura electronică are același conținut ca și factura în format de hârtie și este disponibilă gratuit”, - se arată într-un comunicat de presă al întreprinderii.

Accesând pagina furnizorului, consumatorul trebuie să selecteze contractul pentru care dorește să primească factura electronică. Este obligatoriu să fie indicată adresa completă a locului de consum. După completarea formularului, doritorii vor primi un mesaj de confirmare în acest sens.

ipn.md
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).