Marcați
Fără consum compensat în luna noiembrie
8.12.2022, 16:15
Consumatorii de gaze naturale nu vor achita un tarif compensat pentru hidrocarbura folosită în luna noiembrie. Anunțul a fost făcut de președintele consiliului de administrației al companiei Moldovagaz, Vadim Ceban. Motivul este neconcordanța în informațiile ce țin de gradul de vulnerabilitate atribuit gospodăriilor din țară.

"Șeful de la Moldovagaz, Vadim Ceban, a anunțat că în procesul de calculare a consumului de gaz natural în luna noiembrie au fost atestate cazuri, când gradul de vulnerabilitate atribuit unor consumatori, inclus în documentele de plată, nu corespundea cu cei stabilit de Guvern prin intermediul platformei compensatii.gov.md. Din această cauză, în facturi a fost indicat tariful integral. CART IN În această situație, compania "Moldovagaz" propune consumatorilor să achite sumele indicate în facturile pentru luna noiembrie, iar discrepanțele financiare identificate în următoarele zile/săptămâni vor fi contabilizate ca plată în avans, după care recalcularea va fi inclusă în facturile pentru luna decembrie, care vor fi expediate consumatorilor la începutul lunii ianuarie", a solicitat Vadim Ceban consumatorilor de hidrocarbură.

În cazul unor întrebări suplimentare, consumatorii se pot adresa la centrul de contact "Moldovagaz", apelând la numărul de telefon 1304, precum și la sucursalelor regionale ale companiei.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).