Marcați
Poleiul face victime. Zeci de oameni au ajuns la spital cu fracturi
8.12.2022, 13:16
Poleiul de pe străzile din Capitală a făcut mai multe victime. Potrivit Institutului de Medicină Urgentă, aproape 150 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza fracturilor şi traumatismelor, iar 35 dintre aceştia au fost internaţi în spital după ce au căzut jos din cauza gheţii care s-a format pe trotuarele din oraş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă, Dorina Arseni, persoanele care au fost internate au suferit fracturi la gambe, umăr sau glezne, iar victimile poleiului de pe străzile din Capitală au între 30 şi 70 de ani.

Astfel, medicii recomandă oamenilor să fie atenți pe străzi, mai ales când urcă sau coboară treptele, pentru a nu suferi fracturi.

Potrivit Direcției Generale Locativ Comunale și Amenajare a Primăriei Municipiului Chișinău, în ultimele 24 de ore drumarii au presărat 74 de tone de material antiderapant pe străzile şi trotuarele din Capitală.

publika.md
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).