Marcați
Lucrările de întreținere a drumurilor pe timp de iarnă continuă
6.12.2022, 18:35
Drumurile din ţară sunt accesibile în condiţii de iarnă. Lucrările de întreținere a drumurilor naționale pe timp de iarnă continuă în regiunile, unde sunt necesare intervenții ale unităților teritoriale, anunță administrația de stat a drumurilor. Astfel, în nordul, centrul și sudul țării s-au efectuat lucrări de patrulare, combatere a lunecușului și lucrări de deszăpezire.

În procesul tehnologic au fost antrenați 133 de muncitori și 96 de unități tehnice speciale, fiind folosite peste 1200 de tone de material și peste 27 de tone de sare tehnică. În acest context, Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătoriii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare privind echiparea autovehiculelor cu pneuri corespunzătoare și să adapteze regimul de viteză la condițiile de circulație pe timp de iarnă.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că în următoarele zile vremea se va încălzi ușor, iar temperaturile atât ziua, cât și noaptea vor fi cu plus.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).