Marcați
10 mii de moldoveni încă rămân fără lumină: S-au produs avarii suplimentare în timpul nopții, din cauza condițiilor meteo
24.11.2022, 11:18
10 mii de consumatori încă rămân fără curent electric, în legătură cu înrăutățirea condițiilor meteo din timpul nopții manifestate prin ploi torențiale și vânt, s-au produs mai multe avarii în rețelele de medie tensiune, anunță Premier Energy. Totodată, până la ora 06:00, au fost reconectați peste 860 mii de consumatori din localitățile din centrul şi sudul țării.

Premier Energy Distribution a mobilizat echipele sale de intervenție pentru identificarea defectelor și realimentarea consumatorilor râmași fără energie electrică.

„Înțelegem disconfortul din cauza lipsei de tensiune pe care consumatorii sunt nevoiți să îl suporte. Reiterăm că această situație extrem de complicată a fost cauzată de bombardamentele din țara vecină, sistemul electroenergetic al căruia este interconectat cu cel al țării noastre. Vă mulțumim pentru înțelegere şi răbdare şi vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru restabilirea furnizării energiei electrice către toți consumatorii afectați”, notează Premier.

unimedia.info
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).