Marcați
Vizită de experți la Chișinău
21.09.2022, 12:52
Un grup de experți ai Comisiei de la Veneția vor efectua o vizită de informare în țara noastră, în perioada 22-23 septembrie, anunță Parlamentul de la Chișinău.

Oficialii europeni vor avea întrevederi cu deputații și șefii de fracțiuni parlamenare. Programul vizitei mai include întrevederi cu reprezentanții Consiliului Audiovizualului, Curții Constituționale, Procuraturii Generale și Curții Supreme de Justiție. Agenda discuțiilor vizează consultări și un schimb de opinii referitoare la modificările Codului serviciilor media audiovizuale. Vizita experților Comisiei de la Veneția are loc în contextul pregătirii Opiniei Comisiei privind Legea securității informaționale și legea care criminalizează utilizarea simbolurilor asociate războiului din Ucraina. Opinia urmează a fi examinată și adoptată în cadrul celei de-a 132-a Sesiuni plenare a Comisiei de la Veneția din 21-22 octombrie.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).