Marcați
Se caută director la ”Franzeluța”
19.09.2022, 17:24
Se caută director la Franzeluța, cel mai mare combinat de panificație din Moldova. Concursul a fost anunțat de companie, după mai multe scandaluri și proteste, care avut loc la întreprindere.

Doritorii să ocupe funcția de director la Franzeluța au timp să-și depună dosarul pînă pe 26 septembrie. Funcția a devenit vacantă după ce directorul interimar Victor Matcov a fost demis printr-o decizie a Agenției Proprietății Publice. Acest lucru a supărat angajații întreprinderii, care au organizat, în luna aprilie, un protest adhoc la sediul central al companiei. Angajații au cerut menținerea fostului director interimar, dar și o reprezentare mai mare în Consiliul de Administrare. Agenția Proprietății Publice a anunțat atunci că a luat act de doleanțele protestatarilor și a dispus evaluarea performanțelor directorului interimar, Victor Matcov. Într-un final, s-a decis demiterea acestuia și anunțarea unui nou concurs.

Combinatul Franzeluța este cel mai mare producător de produse de panificație din țară, cu o cotă de piațăde 20 de procente. Întreprinderea are peste 1500 de angajați.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).