Marcați
Începe sesiunea parlamentară
15.09.2022, 13:31
Parlamentul Republicii Moldova începe sesiunea de toamnă. Deputații se vor convoca, astăzi, în prima ședință plenară ordinară.

Deputații urmează să examineze, în prima lectură, inițiativa legislativă care prevede acordarea unei indemnizații lunare în valoare de 1000 de lei pentru toți copiii de până la doi ani, indiferent dacă părinții sunt sau nu asigurați. Totodată, va fi examinat și proiectul de lege care asigură mai multe drepturi victimelor infracțiunilor privind viața sexuală și violența în familie. În plenul Parlamentului vor fi propus spre aprobare în prima lectură proiectul de lege cu privire la cerințele de bază în securitatea radiologică și inițiativa legislativă prin care se propune ca șomerii să beneficieze de vouchere pentru formare profesională, dar și alte acte legislative. Amintim că Parlamentul s-a întrunit în luna august într-o sesiune extraordinară, pentru adoptarea modificărilor la legislația bugetară.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).