Marcați
Canalizare pentru satul Sireți din Strășeni
27.07.2022, 15:26
Președintele Maia Sandu a întreprins o vizită de lucru în satul Sireți din raionul Strășeni, unde a discutat cu oamenii despre finanțarea localității prin programul ”Satul European”. Potrivit proiectului localitatea va primi 10 milioane de lei care urmează a fi utilizați pentru extinderea sistemului de canalizare în localitate. De asemenea, în cadrul discuțiilor, Maia Sandu a menționat despre soluțiile la care lucrează guvernarea pentru a face față provocărilor cu care se confruntă țara noastră.

Președintele, Maia Sandu a mai spus oamenilor că pentru a trece peste crizele economice și sociale trebuie să existe solidaritate între toți cetățenii. ”Creșterea prețurilor, criza energetică, seceta și războiul din Ucraina îi îngrijorează pe toți, dar Guvernul caută căi pentru a sprijini cetățenii și producătorii în această perioadă complicată - inclusiv în sezonul rece care se apropie. Pe final de discuție, le-am spus oamenilor că, pentru a rezolva problemele economice și sociale, avem nevoie de solidaritate - doar împreună vom reuși să trecem peste greutăți”, a declarat Maia Sandu.

Vineri, 22 iulie, Guvernul a aprobat lista celor 492 de proiecte propuse spre finanțare prin programul ”Satul European”. Datorită împlementării acestora vor fi create locuri de muncă și noi oportunități pentru comunități. Bugetul programului este de aproximativ 2 miliarde de lei.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).