Marcați
Datorii de 162 de milioane de lei față de ”Moldovagaz”
21.07.2022, 17:02
Aproximativ 162 de milioane de lei datorii, au acumulat mai mulți consumatori de gaze naturale, în prima jumătate a acestui an. Anunțul a fost făcut de compania ”Moldovagaz”. În acest context, furnizorul de gaze a îndemnat consumatorii să achite la timp facturile, în caz contrar vor fi deconectați de la serviciile oferite de companie.

Conform datelor ”Moldovagaz”, aproximativ 103 milioane de lei reprezintă datorii pentru luna iunie, iar aproape 60 de milioane pentru perioada lunilor ianuarie-mai al anului curent. De asemenea, peste 4.000 de consumatori înregistrează datorii, ce depășesc suma de 5.000 de lei. În acest context, furnizorul de servicii a avertizat că pentru a evita sistarea furnizării gazelor naturale, ”Moldovagaz” a solicitat repetat consumatorilor să stingă datoriile pentru gazele naturale consumate, în cel mai scurt timp. În caz contrar, consumatori care nu-și vor achita datoriile, începând cu întâi august curent, vor fi deconectați de la rețea.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).