Marcați
ANRE continuă să stabilească prețuri mai mici la carburanți
18.07.2022, 16:45
Săptămâna începe cu noi ieftiniri a carburanților. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a afișat prețurile pentru ziua de mâine. Prin urmare, benzina se ieftinește cu 32 de bani, iar motorina cu 12 bani.

Potrivit anunțului afișat de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, un litru de benzină va costa 30 de lei și 31 de bani, iar un litru de motorină va ajunge coste 28 de lei și 68 de bani. Într-un comunicat de presă, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a anunțat că, prețurile maximale la produsele petroliere stabilite urmează tendința de descreștere a cotațiilor la bursele internaționale. Tot astăzi directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, Octavian Calmîc și-a anunțat demisia. Purtătoarea de cuvânt a Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, Galina Sanduța a confirmat pentru postul nostru de televiziune că Octavian Calmîc și-a depus cererea de demisie din motive personale.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).