Marcați
Sedinta de guvern la Bălți
5.07.2022, 11:18
Ședința din 6 iulie a Guvernului va avea loc în orașul Bălți. Decizia a fost luată în condițiile în care pe ordinea de zi sunt incluse mai multe subiecte care vizează regiune de nord a țării. În timpul ședinței de miercuri, miniștrii urmează să aprobe avizul la proiectul Legii privind statutul municipiului Bălți, dar și o hotărâre privind acordarea statutului de obiect al patrimoniului cultural-național al R. Moldova bunurilor întreprinderii „Barza Albă”.

Membrii Cabinetului de miniștri vor decide și asupra transmiterii unui șir de clădiri din orașul Bălți în gestiunea autorităților publice, pentru ca acestea să fie incluse în circuitul economic local. La fel, membrii Executivului vor examina mai multe proiecte de legi și hotărâri ce țin de dezvoltarea pieței de capital, creșterea normei de alimentare gratuită a elevilor din sistemul de învățământ profesional tehnic secundar, precum și reorganizarea unor autorități publice. Potrivit agendei de lucru, după ședința Guvernului, prim-ministra va merge la spitalul din Bălți, unde va fi deschisă o nouă secție perinatologică. Ulterior, Natalia Gavrilița va vizita Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).