Marcați
Carburanți mai ieftini în weekend
24.06.2022, 13:10
Veste bună pentru șoferi. Potrivit noilor prețuri afișate de ANRE pentru zilele de sâmbătă, duminică și luni benzina A95 se va ieftini cu 17 bani, iar motorina - cu șase bani. Atfel, un litru de benzină va costa 33 de lei și 11 bani, iar un litru de motorină 32 de lei și 40 de bani.

Anterior, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a vorbit despre o posibilă reechilibrare a situației de pe piața produselor petroliere, către a doua jumătate a acestui an. ANRE a făcut trimiere la un raport al Agenției internaționale pentru Energie, care indica asupra creșterii ofertei OPEC+ și eliberării de petrol din rezerve strategice. Totuși, organizația internațională menționa în raportul său că aceste așteptări s-ar putea dovedi de scurtă durată, pe măsură ce Occidentul înăsprește sancțiunile împotriva Rusiei, iar în China crește constant cererea de petrol, după pandemia COVID-19.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).