Marcați
Ceban: Pentru cei de la guvernare ideea suveranității este demodată
23.06.2022, 17:26
Cu ocazia celor 32 de ani de la Ziua Suveranității Republicii Moldova și primarul general al Capitalei, Ion Ceban a venit cu un mesaj de felicitare. Pe rețelele sociale, edilul a mai scris că pentru guvernare ”ideea suveranității este demodată” și a criticat faptul că aceștia nu și-au făcut timp pentru a depune flori la monumentul lui Ștefan cel Mare.

Pe pagina de Facebook a primarului Capitalei, Ion Ceban, au fost publicate mai multe fotografii în care acesta, alături de alți colegi din Primărie, depune flori la monumentul Ștefan cel Mare și Sfânt. Ion Ceban a ținut să facă public și un mesaj cu ocazia sărbătorii, dar și în adresa guvernanților.

”32 de ani de suveranitate! La mulți ani, Republica Moldova și oamenii frumoși ai acestei țări! Păcat că pentru cei de la guvernare ideea suveranității este demodată. Probabil, din această cauză înalții demnitari de stat nu au găsit timp să depună nici un buchet de flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, sau măcar sa transmită un mesaj public, pentru a celebra această sărbătoare”, a scris Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că până la postarea primarului Ion Ceban, nici pe site-ul Președinției, nici pe cel al Guvernului nu erau postate mesaje oficiale cu prilejul Zilei Suveranității. Pe paginile oficiale ale Maiei Sandu și ale Natalie Gavrilița, la fel nu au fost plasate mesaje legate de această zi națională. Singurul mesaj a venit din partea spicherului Igor Grosu, în cadrul ședinței Parlamentului.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).