Marcați
Suveranitatea și Ziua funcționarului public, marcate în debutul ședinței Parlamentului
23.06.2022, 11:48
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a venit cu un mesaj de felicitare către cetățenii Republicii Moldova cu prilejul marcării a 32 de ani de la obținerea suveranității. De asemenea, felicitări au fost adresate și funcționarilor publici, care astăzi, 23 iunie sărbătoresc ziua profesională. Mesajele au fost transmise de către Grosu în debutul ședinței plenare a Legislativului.

Cu ocazia sărbătorii semnării Declarației de suveranitate acum 32 de ani, Igor Grosu, a declarat că „următorul mare proiect de țară trebuie să fie integrarea Republicii Moldova în UE”.

Igor Grosu, președintele Parlamentului: "Acum 32 de ani, a fost adoptată Declarația de suveranitate și astfel a fost făcut unul din primii pași spre independența țării noastre. Vă felicit pe toți cu această zi istorică, Ziua Suveranității și ne doresc nouă, tuturor, ca următorul mare proiect de țară să fie integrarea Republicii Moldova în UE".

Referitor la Ziua profesională a funcționarului public, Igor Grosu, le-a mulțumit acestora pentru munca pe care o depun pentru buna guvernare a țării.

"Vă mulțumesc pentru munca dumneavoastră, dragi funcționari publici. De integritatea și profesionalismul dvs. depinde cât de multă încredere are cetățeanul în instituțiile statului. Această încredere trebuie câștigată în fiecare zi. Haideți să lucrăm împreună, cot la cot, pentru a crea un stat în care cetățeanul să știe că instituțiile publice sunt de partea lui”, a declarat șeful Legislativului la începutul ședinței plenare.

Precizăm că, Ziua funcționarului public a fost instituită în anul 2012, printr-o hotărâre a Guvernului Republicii Moldova.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).