Marcați
Fostul lider al Platformei DA, Andrei Năstase, și-a cerut iertare de la cetățeni pentru că a adus-o pe Sandu la putere
7.06.2022, 11:04
Fostul președinte al Blocului ACUM, Andrei Năstase și-a cerut scuze de la cetățeni pentru că este unul din oamenii care au adus-o pe Maia Sandu la putere. În cadrul unei emisiuni televizate fostul lider al PPDA a acuzat guvernarea PAS că nu realizează promisiunile electorale. Mai mult, acesta a declarat că autoritățile în loc să se procupe de problemele din țară, ei preferă să paseze responsabilitățile, menționând că nu sunt responsabili de situația creată.

ANDREI NĂSTASE, fostul președinte al Blocului ACUM: "Dacă aceștia sunt răi, guvernatorul e rău, cela e rău, păi nu voi sunteți la guvernare? Voi a-ți avut posibilitatea să îi scoateți nu era nici-o problenă, de ce nu l-ați scos până acum? La ei totul e imposibil. Dar când a-ți mers în campania electorală nu a-ți spus voi că o să scoateți tot că ve-ți face una, că ve-ți face alta. Nu a-ți spus voi că ve-ți face locuri de muncă, totul era imposibil ca voi să le face-ți. Eu cred că lumea s-a lămurit și cu Marian, și cu Alaiba, cu toți".

De asemena, fostul președinte al Blocului ACUM, Andrei Năstase, a menționat că se simte vinovat și își prezintă scuzele față de cetățeni, pentru faptul că a contribuit la aducerea, la putere a președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu.

ANDREI NĂSTASE, fostul președinte al Blocului ACUM: "Tot merg pe drum și îmi spun mai în glumă, mai în serios că eu am adus-o, mă arată cu degetul. Da domnilor, eu am adus-o, am greșit, iertați-mă. Am greșit, dar în acele circumstanțe eram obligat pur și simplu căci altfel... Marele meu regret este că am acceptat alături de noi acești impostori. Acesta este un regret al meu și vă rog să mă iertați atâta cât puteți".

Contactată de redacția noastră, purtătoarea de cuvânt al Partidului Acțiune și Solidaritate, Adriana Vlas, a menționat că nu va comenta declarațiile fostul președinte al Blocului ACUM, Andrei Năstase. Iar purtătoare de cuvânt a Președinției, Sorina Ștefârță nu a fost de găsit pentru a ne oferi un comentariu.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).