Marcați
Maia Sandu a adresat un mesaj de felicitare copiilor
1.06.2022, 11:42
În data de 1 iunie, în fiecare an, la nivel global, dar și în Republica Moldova, este celebrată Ziua Internațională a Copilului și Ziua Mondială a Părinților. Cu această ocazie, președintele Maia Sandu, a postat un mesaj pe Facebook prin care a transmis felicitări tuturor copiilor.

”Copilăria fericită este atunci când ai timp și de școală, și de joacă, iar dreptul la educație îți este garantat și asigurat. Așa – cu bunătate, căldură și șanse egale de dezvoltare – cresc, învață și se formează oamenii onești, cu suflet bun, oamenii fericiți. Și acești oameni, la rândul lor, vor avea copii fericiți”, se arată în mesajul postat de către șefa statului.

În context, președinta Sandu anunță că Guvernul a elaborat un program de protecție a copiilor care prevede măsuri de reducere a sărăciei și atenuarea efectelor migrației părinților asupra copiilor. ”Trebuie să avem grijă de copiii noștri, pentru binele lor și pentru viitorul nostru comun. Felicitări tuturor copiilor de Ziua internațională a ocrotirii copilului! Vă doresc să aveți parte de o copilărie fericită!”, menționează președintele R. Moldova.

O copilărie fericită este copilăria trăită în siguranță, alături de familia ta. Fără sărăcie, violență și frică, mai menționează Maia Sandu în mesajul său.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).