Marcați
Sergiu Gaibu: Mulți investitori străini și-au stopat proiectele în R.Moldova, iar antreprenorii autohtoni nu riscă să inițieze noi afaceri
6.05.2022, 14:48
Războiul din Ucraina și criza de securitate din regiune i-au determinat pe mulți investitori străini să-și stopeze proiectele în Republica Moldova, iar antreprenorii autohtoni nu riscă să inițieze noi afaceri. Declarația a fost făcută de către ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, la un post privat de televiziune.

„Criza, oricare ar fi ea, este un moment când investitorii pun proiectele pe pauză și sunt în așteptare. Și asta se observă chiar și la investitorii din Republica Moldova. Noi avem oportunități foarte bune, pentru că eliberarea unor piețe creează premise de dezvoltare, dar puțini antreprenori acceptă să-și asume riscul. De la începutul războiului au fost investitori care și-au stopat procesul de investire, și prețurile creează o presiune pentru că trebuie revizuite bugetele”, a declarat Gaibu.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).