Marcați
La interval de câteva săptămâni, Maia Sandu face declarații contradictorii legate de întâlnirea sa cu fostul său avocat și ombudsman
28.12.2021, 12:24
Președintele Maia Sandu face declarații contradictorii legate de faptul dacă o cunoaște sau nu pe fostul său avocat Natalia Moloșag și fost Avocat al Poporului. La interval de câteva săptămâni șeful statului ba spune că nu s-a întâlnit cu această persoană, ba spune că ”poate a avut o întâlnire”.

”Nu am, nu știu dacă ne-am, sigur nu am discutat pe subiect foarte mult. Poate am avut o întâlnire, dar nu-mi amintesc exact, atunci când am semnat actele ca să mă reprezinte”, a declarat Sandu la 27 decembrie în studioul unui post privat de televiziune.

La începutul lunii decembrie, Maia Sandu spunea, în studioul TVR Moldova, că nu o cunoaște pe Natalia Moloșag.

”În primul rând, eu nu am avut ocazia să o cunosc, chiar dacă m-a reprezentat. Fiind în această luptă politică, am avut nevoie de avocat și în unele situații, aceștia erau angajați de echipa de campanie sau partid, nu am cunoscut-o nici până și nici după”, a declarat Sandu.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).