Marcați
Noi reguli de intrare în România
20.12.2021, 14:42
Moldovenii care vor intra, de astăzi, în România, trebuie să completeze un formular electronic digital. Datele vor putea fi accesate doar de către angajații autorizați ai direcțiilor de sănătate publică și pot fi folosite strict cu scopul desfășurării anchetelor epidemiologice. Pentru eliberarea formularului este necesară autentificarea cu o adresă electronică, pe care utilizatorului îi va fi expediat linkul de acces.

Serviciul de Telecomunicații Speciale al României a anunțat că formularul digital poate fi obținut de pe adresa plf.gov.ro. În el vor fi indicate numele, prenumele, datele de identificare și contact. De asemenea, va fi menționată țara, regiunea și localitatea din care a început călătoria spre România. Dacă este cazul, vor fi specificate țările tranzitate, mijlocul de transport, data intrării în țară și informații despre minori, dacă este cazul.

Nerespectarea acestei reguli va fi sancționată cu amendă de la 2.000 până la 3.000 de lei românești.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).