Marcați
În mai multe spitale din țară s-a epuizat stocul de medicamente pentru COVID, anunță deputatul Odnostalco
20.10.2021, 14:37
În mai multe spitale din țară a fost epuizat stocul de medicamente pentru tratarea COVID-19. Despre aceasta deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Vladimir Odnostalco, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă.

"Am primit semnale, că în mai multe spitale, în special cele din Nordul țării, nu ajung medicamente pentru tratarea COVID-19. Pacienții sunt nevoiți să scoată bani din buzunare, pentru a face tratamentul. Îndemn medicii să nu tacă, să tragă un semnal de alarmă. Vorbiți, să nu vă fie frică!", a declarat Odnostalco.

Deputatul s-a arătat indignat de inacțiunile actualei guvernări, care a scăpat situația de sub control, iar drept rezultat, zilnic, numărul de cazuri noi de COVID-19 crește alarmant. Potrivit ultimelor date ale Ministerului Sănătății, săptămâna trecută, în țara noastră au decedat 217 persoane din cauza COVID-19. În total, în această perioadă au fost înregistrate 9902 de cazuri noi de COVID-19, incidența fiind de 265 de cazuri la 100 de mii de populație.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).