Marcați
Mitropolitul Vladimir, mesaj pentru Maia Sandu: Țara și poporul nostru din nou au un lider politic care poartă toată responsabilitatea pentru rezultatul guvernării sale
19.10.2021, 13:10
Republica Moldova și-a ales un lider și un partid, care poartă astăzi responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă în țară și care nu va putea da vina pe nimeni, în caz de eșec. Acest mesaj Mitropolitul Vladimir l-a transmis conducerii țării, printr-un editorial intitulat "Despre ultima șansă a Moldovei".

"A câta oară în istoria contemporană a Republicii Moldova, în urma unei lupte politice, întreaga putere în stat ajunge în mâinile unui singur lider și a unui singur partid. Putem discuta dacă aceasta este benefic pentru popor și țară, însă noi ne vom abține de la comentarii politice în acest sens. Un lucru este indubitabil, cu toate pericolele unei super concentrări a puterii în mâinile unei singure persoane, țara și poporul nostru din nou au un lider politic care poartă toată responsabilitatea pentru rezultatul guvernării sale și care nu va putea da vina pe nimeni în cazul lipsei unor rezultate pozitive și a nerealizării promisiunilor electorale", se arată în mesajul Mitropolitului.

Totodată, Mitropolitul Vladimir i-a îndemnat pe guvernanți să nu promoveze legile și acțiunile, care sunt în contradicție cu credința, istoria și cultura poporului moldovenesc.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).