Marcați
Consiliul Republican al PSRM a susținut propunerile cu privire la anularea funcției de președinte al partidului și instituirea unui organ colegial de conducere
18.10.2021, 18:59
Propunerile care au fost lansate, luni, de către Comitetul Politic Executiv al PSRM au fost discutate, în această seară, la ședința Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor, prezidată de Igor Dodon.

Este vorba despre ideea de a anula funcția de președinte al partidului și de a institui un organ colegial format din cinci persoane, cu menținerea funcției de secretar executiv. Membrii Consiliului Republican au susținut această propunere care urmează a fi discutată la congresul Partidului Socialiștilor din 18 decembrie.

Igor Dodon anunță, pe pagina sa de socializare, că a discutat cu colegii săi și despre starea de lucruri din economia națională, sfera socială și despre situația deplorabilă din sectorul energetic provocată de atitudinea arogantă și iresponsabilă a regimului de la guvernare față de problemele țării.

”Am subliniat faptul că în noua mea calitate, cea de președinte al Asociației Obștești ”Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, voi continua să ofer sprijin locuitorilor țării: antreprenorilor, producătorilor agricoli și multor altora. Renunțarea mea la mandatul de deputat nu înseamnă plecarea din politică, ci dimpotrivă – o activitate mult mai strânsă cu oamenii și pentru oameni, împreună cu echipa PSRM”, a scris Igor Dodon.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).