Marcați
Cornelia Cozonac: Justiția televizată a dat bine doar la început, că lumea peste tot așteaptă sânge, dar mai apoi s-a întors împotriva celor care au inițiat-o
7.10.2021, 11:06
Jurnalista Cornelia Cozonac a scris pe rețelele de socializare că evenimentele din ultimele zile îi lasă un gust amar și a criticat modul în care a fost reținut procurorul general, Alexandr Stoianoglo.

"Procurorul Stoianoglo ar trebui sa plece. A făcut prea multe compromisuri, unele dintre care cu lumea penalului. Dar de ce nu se merge pe atât de mult trâmbițata evaluare a procurorului general? Dovediți-i că nu și-a făcut bine lucrul în funcția pe care a deținut-o. De ce să se scurgă din deget niște acuzații care nu vor ține într-un proces de judecată sau chiar în cadrul urmăririi penale? Și încă într-un așa show cu reținere, cu mascați și tam-taram ... Experiența unor state din spațiul nostru comun arată că justiția televizată a dat bine doar la început, că lumea peste tot așteaptă sânge, dar mai apoi s-a întors împotriva celor care au inițiat-o. ... Mie Ami lasă un gust amar tot ce se întâmplă zilele acestea ...", a scris Cozonac.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).