Marcați
Batrîncea: Această istorie deja nu este despre Stoianoglo. Această istorie este despre instaurarea dictaturii în R.Moldova
7.10.2021, 11:00
Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor cer eliberarea imediată a Procurorului General, Alexandr Stoianoglo și au criticat modul în care a fost suspendat și reținut acesta. Anunțul a fost făcut de către deputatul socialist Vlad Batrîncea a declarat în cadrul unui briefing de presă.

"Această istorie nu este deja despre Stoianoglo. Această istorie este despre Republica Moldova, instaurarea dictaturii a unui partid. La sediul unui partid se va decide ce cetățean trebuie să facă pușcărie. Acest lucru ne readuce la stat capturat. Fiecare cetățean poate fi ridicat sus într-un hal, fără justiție și drept a apărare. Vrem să știm de ce nu există poziție a partenerilor de dezvoltare. Moldova este parte a organismelor internaționale, care reacționează de regulă operativ și sănătos", a declarat Batrîncea.

Deputatul PSRM a chemat cetățenii să iasă duminica, în data de 10 octombrie, la un protest civil, care va avea loc în centrul Capitalei.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).