Marcați
Adjunctul lui Stoianoglo face dezvăluiri scandaloase: Membrii CSP, care l-au suspendat pe procurorul general, au legături cu furtul miliardului
6.10.2021, 14:47
Fratele președintelui Consiliului Superior al Magistraturii, Dorel Musteață, figurează în calitate de învinuit în dosarul furtului miliardului. Anunțul a fost făcut de către Ruslan Popov, adjunctul Procurorului General, suspendat din funcție, în cadrul unei conferințe de presă. Potrivit lui Popov, Stoianoglo a certu recuzarea lui Dorel Musteață, dar CSP a refuzat să examineze cererea acestuia.

"Fratele personal al dlui Musteață este figurant în dosarul privind frauda bancară. Dânsul este pus sub învinuire în acest sens. Ancheta este în desfășurare și dlui are această calitate procesuală. În acest sens dispare orice întrebare ce ține de interesul dlui Musteață în realizarea procedurii administrative", a declarat Popov.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).