Marcați
Igor Dodon dă asigurări că nu va părăsi țara chiar dacă va fi constrâns de actuala putere cu dosare penale
6.10.2021, 11:03
Președintele PSRM, Igor Dodon, a dat asigurări că nu va pleca din țară dacă noul Procuror General, care va fi numit de guvernarea PAS, îi va deschide dosare penale la comandă.

Liderul socialiștilor a declarat, la o emisiune televizată, că a mai trecut prin perioadele când era constrâns cu doare penale, dar a rezistat. Dodon a menționat că va rămâne în continuare împreună cu echipa sa, alături de care este deja de zece ani.

”Eu am avut dosare penale și când eram deputat pe timpul lui Plahotniuc și Filat. Ei încercau atunci să mă convingă, ei știu despre ce este vorba. De aceea am rezistat pe timpul lui Plahotniuc, voi rezista și în perioada Maiei Sandu. Eu voi fi alături de echipă cu care suntem deja de 10 ani. Voi fi alături de echipă. Vor încerca să preseze, lasă să preseze”, a spus Igor Dodon.

În cadrul emisiunii, președintele PSRM s-a arătat convins că în cel mai apropiat timp guvernarea se va confrunta cu un val de proteste din partea cetățenilor nemulțumiți de creșterea prețurilor și a tarifelor.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).