Marcați
Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor pregătesc un proiect, privind compensarea facturii la gaz, a anunțat Dodon
21.09.2021, 15:16
Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor pregătesc un proiect de lege, privind compensarea facturii la gaz. Anunțul a fost făcut de către liderul, PSRM, Igor Dodon, în contextul creșterii tarifului la gaz.

"Vedem că, conducerea Republicii Moldova așa și nu dorește să vină cu negocieri cu Gazprom. Înțelegem că inevitabil prețurile vor crește și am decis, deputații noștri pregătesc un proiect de lege prin care vrem să venim cu compensații pentru consumatorii casnici în legătură cu creșterea tarifului la gaz", a declarat Igor Dodon.

Amintim că recent conducerea Moldovagaz a anunțat că tariful la gaz ar putea să crească cu până la 30%. Președintele țării, Maia Sandu, dar și reprezentanții Guvernului, au refuzat să negocieze cu Federația Rusă un preț mai mic la gaz.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).