Marcați
Deputat: Blocului Comuniștilor și Socialiștilor va insista să fie votată în a doua lectură legea privind majorarea cu 40% a salariilor angajaților din medicină
14.09.2021, 12:28
Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor va insista să fie votată în a doua lectură legea privind majorarea cu 40% a salariilor angajaților din medicină. Despre aceasta deputatul Alla Darovannaia a scris pe rețelele de socializare. Reacția vine după ce ministrul Sănătății Ala Nemerenco a declarat la Pro TV că Guvernul Gavrilița nu va majora lefurile medicilor, pentru că nu sunt bani la buget.

"Peste 60 de mii de angajați din medicină așteaptă cu nerăbdare majorarea salariilor cu 40%, care urma să fie aplicată încă din 1 iulie, dacă PAS și Maia Sandu nu se grăbeau să dizolve Parlamentul și să provoace alegeri anticipate. Aflăm cu mare regret că ministrul Sănătății, Alla Nemerenco a anunțat că această majorare nu va mai fi, pentru că "bani nu-s". Pentru paradă, concerte și recepții oficiale, s-au găsit bani, iar pentru a majora salariile medicilor, "bani nu-s". De dimineață am primit mai multe mesaje din partea angajaților medicali, care se arată foarte indignați de tupeismul cu care Nemerenco i-a anunțat că nu vor vedea aceștia majorările de salariu", a scris Darovannaia.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).