Marcați
Un deputat PSRM spune că declarațiile Nataliei Morari denotă faptul că SIS continuă să fileze jurnaliștii și politicienii
9.09.2021, 08:48
Este un caz grav! Astfel deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Corneliu Furculiță a comentat declarațiile făcute de către jurnalista Natalia Morari, potrivit cărora ea a fost șantajată de către ofițerii Serviciului de Informații și Securitate (SIS).

“Dacă se adeverește, atunci este un caz grav. Jurnalista va proceda corect, dacă va face public și numele ofițerilor, care au șantajat-o. Dacă ea va avea nevoie de susținerea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, noi îi vom oferi tot suportul. Dar în cazul în care SIS a intervenit, atunci este grav, mai ales că nu este pentru prima dată când auzim că SIS filează jurnaliștii, politicienii și ar fi bine ca detaliile despre acest caz să fie eluciditate”, a declarat Furculiță, la postul de televiziune REN Moldova.

Amintim că Natalia Morari a recunoscut că are un copil de la omul de afaceri Veaceslav Platon și că ar fi fost șantajată de ofițerii SIS cu aceste informații.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).