Marcați
Ministerul Mediului se abține să anunțe data deschiderii sezonului de vânătoare 2021-2022
6.09.2021, 14:50
Ministerul Mediului se abține să anunțe data deschiderii sezonului de vânătoare 2021-2022. Potrivit ministrului Mediului, Iuliana Cantaragiu, conducerea departamentului a solicitat structurilor subordonate responsabile de acest segment toate informațiile privind cadrul legislativ în domeniul vânătorii și numărul vânatului, analiza financiară a cheltuielilor publice în acest domeniu, precum și informații privind costul serviciilor de vânătoare.

Potrivit ministrului, după analiza acestor informații, se va lua decizia privind deschiderea sezonului de vânătoare în Republica Moldova.

Întrebată de vînătorul.md când va fi finalizată analiza, ministrul a răspuns că nu poate indica o dată anumită, deoarece materialele solicitate nu au fost încă primite.

În cadrul discuției, ministrul a subliniat că decizia de a deschide vânătoarea și analiza situației din industrie sunt interdependente și nu le împarte în două aspecte separate.Precizăm, că anual sezonul de vânătoare începe în data de 15 august.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).