Marcați
Aliniere la vaccinare
25.08.2021, 14:49
Vești îngrijorătoare pentru polițiști. Guvernul îi va obliga să se vaccineze pe toți angajații Ministerului Afacerilor Interne. Potrivit unui document strecurat în presă, conducătorii subdiviziunilor trebuie să raporteze zilnic numărul subalternilor imunizați. Refuzul se acceptă doar în baza unor motive întemeiate.

Într-o notă informativă, semnată de adjunctul comandantului Inspectoratului General de Carabinieri, Vasile Ionel, conducătorilor din subordine li se cere să asigure vaccinarea angajaților în ritm accelerat. Pentru asta, vor trebui să prezinte listele cu polițiștii vaccinați.

”Pentru asigurarea unui mediu sigur de activitate la locul de muncă, precum și facilitarea și încurajarea personalului din subordine pentru vaccinarea împotriva COVID-19, solicit să fie intensificate măsurile de promovare a imunizării antiCOVID-19 în rândul angajaților din subordine. Informațiile actualizate despre angajații vaccinați se vor prezenta zilnic, către ora 15:00, în adresa direcției medicale”, se menționează în document.

Actul a fost semnat în 23 august 2021 și presupune monitorizarea strictă a angajaților. Totodată, documentul stabilește că polițiștii care nu vor dori să fie vaccinați vor trebui să prezinte, obligatoriu, un motiv întemeiat.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).